Bucătăria restaurantului nostru vă stă la dispoziție cu o gamă largă de produse tradiționale moldovenești și cu specific pescăresc. Meniurile alese cu grijă de specialiștii noștri bucătari pun la dispoziția oaspeților o gamă variată de produse culinare deosebite, servite într-un mod impecabil de personalul nostru calificat în domeniul HoReCa.

Vă oferim o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, ofertele noastre adaptându-se la cerințele tuturor clienților, oferind garanția calității gastronomice și raportul calitate, preț.

Toate aceste servicii sunt furnizate de o echipă profesionistă și cu experiență în domeniul organizării evenimentelor.

Grand Salon

Salonul Grande de la Hotel Ciric are o capacitate de 250 locuri, este cu predilecție folosit pentru organizarea de nunți, simpozioane, petreceri corporative, baluri, concerte și alte activități culturale ce implică un număr mare de persoane.

Salonul are acces pe terasa restaurantului ce este amplasată pe malul lacului Ciric și de fiecare dată la evenimentele mari este pusă la dispoziția clientului nostru.

Sala de conferințe

Spațiu pus la dispoziția persoanelor interesate cu o capacitate de 60 locuri, special destinat organizării trainingurilor, ședințelor lucrative și altor întruniri de acest gen.

Salon Mic Dejun

Spațiu intim cu o capacitate de 60 locuri unde turiștii servesc când timpul este răcoros micul dejun.

Poate fi amenajat pentru un eveniment privat, o conferință sau un botez.