Restaurantul Ciric, pe lângă serviciile de bază vă oferă și o gamă largă de servicii de catering pentru toate ocaziile, reprezentând:

 

•garanția unei înalte calități gastronomice și estetice, 

•flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât și 

•adaptarea meniului la bugetul dumneavoastra, 

•toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul organizării evenimentelor. 

 

Oferiți-ne încrederea dumneavoastră și veți beneficia de calitate maximă la prețuri avantajoase!

 

Sperând într-o colaborare cât mai fructuoasă și îndelungată, echipa noastră vă stă permanent la dispozitie, principalul său obiectiv fiind găsirea soluțiilor optime pentru dumneavoastră.

 

Un deceniu de experiență este un motiv în plus pentru a ne acorda încrederea dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament și eleganță, numai la Complex Hotelier Ciric.

 

Informații și comenzi la: T: 0232 272 372 / 0232 219 000 E: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

SUGESTIILE MAESTRULUI BUCĂTARPLATOU FESTIV CU BRÂNZETURI 250g - 25 lei

 

•Specialitate din brânzeturi fine cu struguri și nuci

•Bile de brânză cu swaitzer

•Evantai de cașcaval

•Foaie de ruladă cu cremă de brânză

•Roșii cherry cu mozzarela

 

PLATOU FESTIV CU SPECIALITĂȚI „CIRIC” 350g – 35 lei

 

•Specialitate de pui cu ciuperci marinate

•Specialitate de vita cu foietaj

•Specialitate mozaic cu brânză de capră

•Tortilla cu pate de gâscă și cornison

•Terină de hribi cu ardei gras

 

PLATOU CU PREPARATE TRADIȚIONALE 300G – 30 lei

 

•Mușchiuleț afumat tradițional

•Chifteluțe speciale

•Ardei cu brânză și mărar

•Mini șnițel de pui

•Slăninuță afumată de casă

•Rulou de curcan presat

 

PLATOU VEGETARIAN 250g – 25 lei

 

•Crocant cu zacuscă de ciuperci

•Gustare cu pate de soia

•Roșii cu tofu

•Ardei cu salată de vinete

•Cornețel de țelină cu crudități

•Foietaj cu legume basque

 

PLATOU PESCĂRESC 350g – 35 lei

 

•Gogoșar picant cu ton

•Mousse de tilapia pe limes

•Somon fume cu mascarpone și capere

•Crevete în cuib de cartofi

•Hering marinat

•Coșuleț cu salată de icre

•Andiva cu salată de surimi

 

 

 

*platourile pot fi modificate sau combinate în funcție de preferințele dumneavoastră

Access rutier dinspre Est

Access rutier dinspre Vest